welkom bij het Barlheze Consort

Disclaimer

Deze website is gepubliceerd door het Barlheze Consort. Ondanks de zorg die we hebben besteed aan het samenstellen van deze website kan het Barlheze Consort geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade als gevolg van onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op onze website, noch voor schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van deze informatie.

Hoewel we streven naar het steeds beschikbaar zijn van deze website behouden we ons het recht voor om de website tijdelijk of permanent te sluiten zonder u daarover vooraf te berichten.

Ook aanvaardt het Barlheze Consort geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar we op deze website verwijzen of voor de inhoud van websites die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden ten gevolge van een bezoek aan een andere website via een link op deze website of anderszins, wordt uitgesloten.

Het Barlheze Consort behoudt alle rechten met betrekking tot de inhoud van deze website.
Behalve het downloaden en printen van de informatie van onze website voor persoonlijk gebruik is het niet toegestaan de inhoud van deze website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het Barlheze Consort over te nemen, te verspreiden of openbaar te maken.

Mocht u de inhoud van deze website willen gebruiken neem dan contact met ons op.

© 2009, Barlheze Consort | disclaimer | contact

Ontwerp en bouw website: Bas de Leeuw | Foto's instrumenten: Laura Kaptein